Maatwerk

Een Tourtje Tilburg op maat!

Op zoek naar een origineel, humoristisch bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, personeelsuitje, met de vereniging, een verjaardag of een hele andere (familie)gebeurtenis?

Beleef met jouw collega's, familie of vrienden een leuk uitje in Tilburg. Een Tourtje Tilburg is ook hartstikke leuk met een besloten groep waarbij je exclusief beschikt over de touringcar.

Verras je gasten met deze bijzondere stadstour door Tilburg, het is gegarandeerd lachen, gieren, brullen geblazen. Er zijn verrassend veel leuke ideeën en vertellen je daar heel graag meer over.

Wanneer je een Tourtje Tilburg boekt met Arijan van Bavel, exclusief met jouw gezelschap, dan is ook het mogelijk anekdotes over de groep in het script op te nemen en zodoende een programma op maat te maken. Een exclusief tourtje voor en over jou en jouw gezelschap.

Wil je jouw uitje in Tilburg nog completer maken? Wat denk je van een Tourtje ‘Bourgondisch’ Tilburg, een culinaire stadstour door Tilburg met verschillende stops waar gastvrije horecapartners je verwennen met een driegangendiner.

Of proost je liever met een gezelschap tijdens een Tourtje Tilburg ‘Borrelt’? Waarbij een bezoek gebracht wordt aan de prachtige Abdij de Koningshoeve; La Trappe, waar uiteraard geproefd mag worden of een kijkje achter de schermen kan worden genomen. Of verkennen we de wijnkelders van Wijnkoperij van Bilsen die met 90 jaar ervaring vast nog iets kan leren over de te proeven wijnen. En wordt het glas geheven bij Villa de Vier Jaargetijden of in een skybox bij het Willem II Stadion. Hoe het maatwerk Tourtje Tilburg Borrelt ook is samengesteld, het wordt in elk geval gezellig.

Via een uitgebreid relatienetwerk en onze partners zijn er tal van mogelijkheden om een dagje Tilburg nog completer te maken. Wij spreken graag alle mogelijkheden door. Wil je een Tourtje Tilburg boeken voor een ludiek feestje, neem dan contact op voor alle mogelijkheden.

Tourtje Tilburg... voor een echt origineel groepsuitje.

Skyline

Het laatste nieuws ontvangen?